[email protected] Leden

Lidmaatschap netwerk VS VPH

Een netwerk bestaat uit mensen die iets voor elkaar kunnen en willen betekenen. Netwerken is het proactief uitwisselen van kennis, informatie en advies met anderen. Netwerken doe je dan ook nooit alleen.

Binnen het netwerk VS VPH ontmoet je collega verpleegkundig (-en in opleiding tot) specialisten werkzaam in het verpleeghuis.

Als lid van het netwerk:

  • word je via de mail op de hoogte gehouden van landelijke ontwikkelingen in verpleeghuiszorg en de zorg voor kwetsbare ouderen;
  • ontvang je via de mail uitnodigingen om te participeren in landelijke werkgroepen of commissies gericht op ouderenzorg of om te reageren op bijvoorbeeld – nieuw te ontwikkelen – richtlijnen;
  • kan je vragen van collega’s beantwoorden, meedenken en/of advies geven over onderwerpen zoals taakherschikking.

Verder wordt er twee á drie maal per jaar een netwerkdag, congres en/of webinar georganiseerd. De bijeenkomsten zijn geaccrediteerd voor het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR). Verpleegkundigen in opleiding tot specialist ontvangen een certificaat van deelname.

Leden hebben toegang tot het gesloten gedeelte van de website waar de presentaties van de netwerkdagen te vinden zijn. En kunnen elkaar via het forum benaderen voor vragen.

Het belang van netwerken wordt tevens ondersteund en gestimuleerd door onze beroepsvereniging V&VN VS.

Lid worden?

Wilt u lid worden van Netwerk VS VPH? U kunt zich hier direct aanmelden.

Aanmelden