[email protected] Leden

‹ Naar het overzicht

Masterclass ‘Soepel Samenwerken: Handreiking Taakherschikking Ouderenzorg toepassen in de praktijk’

Op de website van ZVBO lees je: “Op donderdag 31 maart jl. hebben Verenso, V&VN VS en NAPA met elkaar geproost op de samenwerking en het tot stand komen van de gezamenlijke ‘Handreiking Taakherschikking Ouderenzorg’. Het eindresultaat moet voor soepele samenwerking zorgen en duidelijkheid scheppen over taakherschikking tussen de genoemde zorgprofessionals. Maar wat kan je er mee en hoe pak je dat aan?

In deze masterclass wordt er uitleg gegeven door een van de auteurs over de inhoud van deze handreiking en hoe je dit toepast in de dagelijkse praktijk. Elke vakgroep is zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke verdeling van taken tussen SO’s, VS’en en PA’s. Echter worden de kansen te weinig benut. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt. Aan de hand van praktische voorbeelden geven we je een structuur om het gesprek binnen jouw vakgroep aan te gaan.

Naast dat we de handreiking samen uitpluizen, gaan we ook interactief het gesprek aan door jou aangedragen suggesties live in de nascholing te bespreken met experts uit elk betrokken vakgebied.

Accreditatie

2 accreditatiepunten voor specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

Datum: Donderdag 16 juni 2022 – Tijd: 19:30-21:30 uur
2 accreditatiepunten – Online nascholing”

Aanmelden via ZVBO: https://www.zbvo.nl/academy/masterclass/soepel-samenwerken/

VS VPH op Twitter