[email protected] Leden

‹ Naar het overzicht

Webinar over functiemix in het verpleeghuis

Hester Vermeulen spreker webinar over functiemix in verpleeghuis

rn2blen.nl: 20-10-2020

Het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON) organiseert een reeks webinars over de functiemix van verpleegkundigen en verzorgenden in verpleeghuizen. Hester Vermeulen, hoogleraar Verplegingswetenschappen aan het Radboudumc, spreekt tijdens de eerste bijeenkomst op 5 november. Die gaat over de noodzaak van functiemix en de samenhang tussen competenties.

Tijdens het eerste webinar komt de aanpak van zorgorganisaties Lyvore en Zorgcentra de Betuwe aan bod. Trudy Riezebos, HR-adviseur bij Lyvore en Aafje Looren de Jong, kwaliteitsverpleegkundige bij Zorgcentra de Betuwe, vertellen over hun ervaringen.

Hbo-verpleegkundige

Op 26 november is deel 2 van de webinarreeks, over de implementatie van de functie van de hbo-verpleegkundige. Zorginstelling Attent deelt haar ervaringen. Het laatste webinar vindt op 8 december plaats. ZuidOostZorg gaat dan in op de rol van de bestuurder, verzorgenden en verpleegkundigen in de organisatie.

UKON

Het UKON is een samenwerking tussen het Radboudumc en 15 zorgorganisaties in de regio. Het netwerk richt zich op het ontwikkelen, verspreiden en implementeren van (wetenschappelijke) kennis.

Lees meer over de webinarreeks op de website van het UKON:

https://www.ukonnetwerk.nl/actueel/agenda/webinar-functiemix-vv-i/

VS VPH op Twitter