[email protected] Leden

‹ Naar het overzicht

Opleiding dermatologie, ook voor VS.

Verdiepen in de huidzorg? Start eind oktober de eenjarige opleiding Gespecialiseerd Verpleegkundige Dermatologie!

Als verpleegkundig specialist werkzaam in een verpleeghuis krijgt u vast dagelijks te maken met huidzorg. Denk bijvoorbeeld aan de ouder wordende huid, huidaandoeningen en de problematiek die daarbij komt kijken. 

Opleidingsinstituut U-Consultancy in Nieuwegein biedt opleidingen en trainingen aan, met name op het gebied van dermatologie. De eenjarige opleiding Gespecialiseerd Verpleegkundige Dermatologie op hbo-niveau gaat in op de nieuwste ontwikkelingen omtrent de dermatologische wetenschap en huidzorg, zodat u de beste zorg kunt geven. Huidaandoeningen en de juiste behandelingen hiervoor worden uitvoering behandeld. Tijdens de opleiding krijgt u de mogelijkheid om huidproblemen waar u in de praktijk mee te maken krijgt te bespreken met uw collega’s en kundige dermatologen. 

Eén van onze cursisten, tevens ook een verpleegkundig specialist werkzaam in een verpleeghuis, stelt: 

“De opleiding bestaat uit boeiende materie die de kwaliteit van zorg verbetert. Ik verwijs een patiënt sneller naar de dermatoloog of begin zelf eerder met de juiste zalf. Het is een echte toevoeging voor mijn beroep en zou het elke collega aanraden”.

De opleiding is met 72 punten geaccrediteerd door het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR).

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: https://www.uconsultancy.nl/opleidingen/gespecialiseerd-verpleegkundige-dermatologie/

VS VPH op Twitter