[email protected] Leden

‹ Naar het overzicht

Landelijke studiedag Cultuursensitieve ouderenzorg

Op woensdag 22 april organiseert het Leids Congres Bureau de landelijke studiedag Cultuursensitieve ouderzorg 

Er is een toename aan ouderen met een migratieachtergrond die een beroep doen op zorg. Deze ouderen hebben soms andere normen, waarden en gebruiken. Om hen passende zorg te bieden is het belangrijk hen te begrijpen.

Als zorgverlener kunt u niet van alle culturen kennis hebben. Wel zijn er algemene handvatten en tips die u kunt inzetten om ouderen met een andere culturele achtergrond beter te begrijpen. Tijdens de studiedag cultuursensitieve ouderenzorg bieden de sprekers u deze handvatten waardoor u beter bent uitgerust om passende zorg te verlenen aan deze ouderen.

Volledige programma en meer informatie: https://www.leidscongresbureau.nl/event/cultuursensitieve-ouderenzorg-2/

VS VPH op Twitter