[email protected] Leden

‹ Naar het overzicht

Nieuwsflits 1

Januari 2018, we beginnen het nieuwe jaar met een nieuwsflits.

Deze nieuwsflits willen een keer per jaar aan jullie sturen, zodat we jullie op de hoogte houden van alle bestuursactiviteiten en ontwikkelingen.

Bestuursleden

20 januari hebben we de eerste bestuursvergadering van 2018 gehouden, in de nieuwe samenstelling. Marishka Verschuren, Erik Dierink en Marjolijn Broers hebben zich bij ons aangesloten, waardoor we nu weer een goede bezetting hebben op alle bestuursposten.

Ontmoet de bestuursleden en de taken op onze pagina ‘bestuur’.

Ledenadministratie

We hebben inmiddels 299 leden en zijn daarmee een van de grootste VS netwerken binnen de V&VN VS. Daar zijn we enorm trots op. We zijn dan ook naarstig op zoek naar ons 300ste lid! Degene die zich als nummer 300 inschrijft als lid, ontvangt eenNetwerk VSVPH taart als dank. Deze zal dan op je werkplek worden overhandigd door een van onze bestuursleden. Wie gaat dit worden?

Netwerkdagen

We hebben besloten om het aantal netwerkdagen terug te brengen naar 2 per jaar. De invulling van deze dagen zal veranderen. Per netwerkdag is er ruimte voor (bij)scholing, waarbij we jullie input met betrekking tot het onderwerp nog steeds erg waarderen. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de positionering van de VS in het verpleeghuis en voor verpleegkundig leiderschap. Op die manier hopen we met elkaar een bijdrage te leveren aan het verder uitdiepen van de rol van de VS in de ouderenzorg.

De data voor 2018 zijn: Donderdag 5 april en donderdag 1 november. De locatie is De Basiliek in Veenendaal. Aanmelden voor de netwerkdag van april is binnenkort mogelijk via deze website.

 

ICN ANP Congress 2018 in Rotterdam

Zoals jullie ongetwijfeld weten wordt het jaarcongres V&VNVS dit jaar gecombineerd met het internationale ICN/ANP Congress, dit jaar in Rotterdam. Yvonne en Inge hebben namens het netwerk een abstract ingediend met als titel “Yes we can! Nurse Practitioners in Dutch nursing homes bridge the gap between cure and care”. Op 5 februari horen we of ons abstract geselecteerd is en we op dit congres een workshop mogen geven waarin de positionering van de VS in het verpleeghuis centraal staat. We houden jullie op de hoogte via deze website.

Jaarplan 2018

Binnenkort zullen we op de website een jaarplan voor 2018 plaatsen. We zullen dit jaarlijks gaan doen. Het jaarplan biedt een terugblik op alles wat we in 2017 gedaan hebben en geeft inzicht in onze plannen voor 2018.

Heb je nog vragen, feedback of andere op- of aanmerkingen, dan horen wij het graag!

VS VPH op Twitter